Impresszum a médiatörvény 24. §. 3. cikkelye értelmében

(Osztrák Szövetségi Törvény a sajtóról és egyéb publicisztiakai médiákról)
Médiatulajdonos és kiadó: Bécs Város
Cím: 1082 Wien, Rathaus
ÁFR: 0000191

A tartalomért felelős

A www.socialinfo.eu lap ajánlata egy szerkesztőségileg létrehozott részből és egy önálló információs rendszer által szolgáltatott adatokból áll. A nem központi létrehozás és a tartalmak karban tartásának ötlete helyi/lokális adatbázisfelelősök révén maximális aktualitást és a helyi kompetencia hasznosítását garantálja.
A felelős adatforrás minden egyes rekord végén megtalálható hiperhivatkozás formájában. A tartalmak és a részt vevő adatgyűjtés tartalma és adatvédelmi stratégiája teljes mértékben a részt vevő helyi adatbázis felelősségében marad.

A tartalomért felelős, amennyiben nem adtunk meg külső adatforrást: :


SozialRuf Wien a Fonds Soziales Wien keretein belül
Vezető: Hans Werner
Tel.: +43 1 4000 66471
Cím: A-1030 Wien, Guglgasse 7-9
E-Mail: sozialruf@fsw.at
ÁFR: 1070053

Közlemény a médiatörvény 25. § 4. cikkelye értelmében

Irányvonal

A www.socialinfo.eu európai adatbázis, amely hozzáférhetővé teszi minden internet felhasználónak a helyi/regionális és nemzetközi információkat a társadalmi létesítmények keretein belül. Az oldalon található adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

Szerzői jog

Az ajánlatok és egyes elemeinek, mint például fényképek, logók, címerek stb. megjelenítése és kialakítása szerzői jogi védelmet élvez.

Felelősségvállalási korlátozás

Die technischen Services von A www.socialinfo.eu műszaki szolgáltatásait gondosan programoztuk. Ennek ellenére sem a SozialRuf Wien a Soziales Wien keretein belül, sem Bécs városa vagy a számító központok nem tudnak garanciát vállalni a teljes helyességért. Minden adatot biztosíték nélkül szolgáltattunk. Kizárt a felelősségvállalás az olyan károkért, amelyek a sozialinfo.wien.at által közzétett tartalmakra vagy szolgáltatásokra vezethetők vissza. Minden adatot biztosíték nélkül szolgáltattunk. Kizárt a felelősségvállalás az olyan károkért, amelyek a www.socialinfo.eu által közzétett tartalmakra vagy szolgáltatásokra vezethetők vissza. Nem vállalunk felelősséget az olyan esetleges közvetett vagy közvetlen véletlen vagy különleges károkért vagy másodlagos károkért sem, amelyek a sozialinfo.wien.at oldalhoz való hozzáférésből vagy használata miatt keletkeznek, vagy valamilyen módon ezzel összefüggenek, ideértve, de nem kizárólagosan a bármely módon történő adatveszteséget vagy vírusok okozta károkat, amely a számítógépes eszközökben vagy a www.socialinfo.eu oldal információinak Ön által feltételezett megbízhatósága révén keletkeznek.

Hivatkozások és linkek

A swww.socialinfo.eu oldal hiperhivatkozásokat tartalmaz olyan más internetes oldalak irányába, amelyek teljes mértékben függetlenek ettől az oldaltól. A SozialRuf Wien a Fonds Soziales Wien keretein belül nem vállal semmiféle ezzel kapcsolatos garanciát, különösen nem az ezek közül a hiperhivatkozás oldalak közül valamelyikben vagy egyéb internetes oldalon közölt információk tartalmával, pontosságával, teljességével vagy eredetiségével kapcsolatban. A www.socialinfo.eu oldallal csatolt egyéb internetes oldalakhoz a hozzáférés saját felelősségére történik. Mindennemű, itt található információért és az ezekből adódó következményekért való felelősségvállalás a SozialRuf Wien a Fonds Soziales Wien keretein belül kizárt.

Design, programozás és akadálymentes kialakítás

Weberhofer GmbH
Weberhofer GmbH
Tel.: +43 1 54544210
cím: A-1080 Wien, Blindengasse 52/3
E-Mail: office@weberhofer.at